Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/26/172326/chocolateindex.se/public_html/blog.php on line 70 Kategori: Recensioner - Chokladbloggen
The Chocolate Index
HemOm ossKontaktBloggLänkarPÅ SvenskaPå Engelska

Blogg

Kategori: Recensioner


Ekströms chokladmousse med äkta choklad

chokladmousse Ekströms
21 Jan, 2012
Efter att sett TV-reklamen för Ekström chokladmousse var jag tvungen att jämföra denna med den chokladmousse som jag själv brukar göra. Det är ju ingen tvekan om att jag gör en godare chokladmousse.

Praliner från Puccini Bomboni

puccini bomboni
17 Jan, 2012
Puccini Bombonis handgjorda praliner är väldigt stora, nästa som en desert i sig. Pralinerna är inte fantastiska men klart över snittet. Butiken är värd ett besök om man har vägarna förbi Amsterdam.

Saturnus Anno 1893 Glögg med choklad

chokladglögg Saturnus
16 Jan, 2012
Efter vårt tidigare chokladglöggstest hittade vi nu i slutet av glöggsäsongen ytterliggare en chokladglögg att prova. Denna glögg var nog en av de bättre chokladglöggerna.

Cloetta Tarragona Mandel-krokant

Tarragona Mandelkrokant
08 Dec, 2011
Tarragona Mandel-Krokant är en mjölkchoklad av sämre kvalitet. Chokladen innehåller andra vegetabiliska fetter än kakaosmör. Smaken var god jämfört med liknande billiga mjölkchokladkakor.

Amedei Toscano Brown

Amedei Toscano brown
05 Dec, 2011
En ovanligt god mjölkchoklad med kvalitét och näst intill perfekt konsistens.

Jollas choklad med Chili Jordgubbar

Chokladkaka från Jollas med Chili och Jordgubbar
01 Dec, 2011
Lösviktschokladen med Chili och Jordgubbar från Jollas är av bra kvalitét. Den är dock inget för den vekhjärtade eftersom det bränner ordentligt i munnen när man äter den. Den är heller inget för den fattige studenten.

Lindor tryfflar är inget exceptionellt

Lindt Lindortryfflar
29 Nov, 2011
Lindts Lindortryfflar är maskintillverkad kvalitetschoklad. Det är inget exceptionellt men de är bättre än en genomsnittlig maskintillverkad pralin.Välj sida: 1 2 3 4 5


 

© 2011 Imaginari |
  Om oss  |
  Kontakt  |
  Cookies  |
  Sitemap