Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/26/172326/chocolateindex.se/public_html/blog.php on line 70 Kategori: Recensioner - Chokladbloggen
The Chocolate Index
HemOm ossKontaktBloggLänkarPÅ SvenskaPå Engelska

Blogg

Kategori: Recensioner


Amedei Toscano Black 63 %

Amedei Toscano Black 63 %
28 Mar, 2012
Amedei gör som alltid choklad av bra kvalitét. Denna choklad smakar godare än den luktar. Men den är lättäten och man blir sugen på mer.

Michel Cluizel Noir de Cacao 72 %

Michel Cluizel Noir de Cacao 72 %
22 Mar, 2012
Michel Cluizel vet hur man gör bra choklad. Denna är en favorit som får mycket höga poäng.

Tryfflar från Finbageriet Kamraterna i Norrköping

pistagetryffel
17 Mar, 2012
Vi har provat chokladtryfflar rullade i hackade pistagenötter från underbara Finbageriet Kamraterna i Norrköping. Tryffeln var av bra kvalitét som allt annat de gör.

IKEA choklad Lingon & Blåbär

IKEA choklad Lingon & Blåbär
13 Mar, 2012
På IKEA fanns ett tillfälligt parti av chokladbitar med Lingon & Blåbärssmak. Intressant tänkte jag. Men kvalitén var som förväntat - inget vidare. Men de var iallafall billiga.

Gotlandsgårdens goda ganache

Praliner från Gotlandsgården
06 Feb, 2012
Gotlandsgården kan sina grejjer! Vi har testat 5 olika praliner och en fylld chokladkaka. Bra betyg på alla! Själva fyllningen är den största behållningen, även om skalen också är goda.

Jultryfflar från Åre Chokladfabrik är prisvärda

Jultryfflar från Åre Chokladfabrik
30 Jan, 2012
Vi har provat Pepparkakstryffel, Saffranstryffel och Glöggtryffel från Åre Chokladfabrik. Passa på du också! Så här efter jul kan man hitta dem billigt. De är väl värda sina slantar. Kvalitéten är bra och alla tre är över snittet.

Kalle och chokladfabriken

Kalle och Chokladfabriken
26 Jan, 2012
Detta är en helt underbar bok av Roald Dahl. Om du inte har läst den är det verkligen på tiden! För de lata finns den på film också. Men det ena utesluter ju inte det andra.Välj sida: 1 2 3 4 5


 

© 2011 Imaginari |
  Om oss  |
  Kontakt  |
  Cookies  |
  Sitemap