Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/26/172326/chocolateindex.se/public_html/blog.php on line 70 Kategori: Tv - Chokladbloggen
The Chocolate Index
HemOm ossKontaktBloggLänkarPÅ SvenskaPå Engelska

Blogg

Kategori: Tv


Eurovision Song Contest och choklad

Eurovision och Choklad
21 May, 2012
Jag har hittat 4 exempel på musik med chokladanknytning bland tidigare bidrag. Självklart passar det också att smaska på choklad (det gör det väl alltid?) medan vi hejar på Loreen i Eurovision Song Contest 2012!

TV-tips: Jan Hedh hos Philofix i kväll

Philofix påskpysslar
03 Apr, 2012
I kväll på Barnkanalen kl 18:30 kommer Jan Hedh att besöka Philofix. Jan Hedh är ju Sveriges störste chokladguru. Det ska jag inte missa!

Vinn en resa till Choccywoccydoodah!

Vinn et besök i Choccywoccydoodah butiken
02 Apr, 2012
Tävla om ett besök i Choccywoccydoodah-butiken i Brighton. Jag har redan tävlat. Gör det du också. Eller kanske inte - då får jag ju större chans att vinna!

TV-tips: Chokladchef undercover

Chokladchef undercover
04 Mar, 2012
På måndag kan man se chefen Kenneth Söderholm på Fazer prova på hur det går till att arbeta bl.a. i storköket. Detta avsnitt ur "Chefen undercover" visas den 5 mars kl 21:00 på TV4.

Kakaoodling i Belize

Kakaoodling i Belize
03 Mar, 2012
I dokumentären "Mayafolkets choklad" får man inte lära sig särskilt mycket om choklad egentligen. Men man får en mycket intressant inblick i hur livet kan vara för en kakaobonde i Belize. Särskilt intressant var den för oss eftersom vi själva var i samma region för många år sedan. Belize är ett trevligt besöksmål bebott av människor med smittande leenden.

 

© 2011 Imaginari |
  Om oss  |
  Kontakt  |
  Cookies  |
  Sitemap