Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/26/172326/chocolateindex.se/public_html/blog.php on line 70 Kategori: Jul - Chokladbloggen
The Chocolate Index
HemOm ossKontaktBloggLänkarPÅ SvenskaPå Engelska

Blogg

Kategori: Jul


Jultryfflar från Åre Chokladfabrik är prisvärda

Jultryfflar från Åre Chokladfabrik
30 Jan, 2012
Vi har provat Pepparkakstryffel, Saffranstryffel och Glöggtryffel från Åre Chokladfabrik. Passa på du också! Så här efter jul kan man hitta dem billigt. De är väl värda sina slantar. Kvalitéten är bra och alla tre är över snittet.

Saturnus Anno 1893 Glögg med choklad

chokladglögg Saturnus
16 Jan, 2012
Efter vårt tidigare chokladglöggstest hittade vi nu i slutet av glöggsäsongen ytterliggare en chokladglögg att prova. Denna glögg var nog en av de bättre chokladglöggerna.

5 sorters chokladglögg

Chokladglögg
21 Nov, 2011
Vi har testat Lucia choklad, Dufvenkrooks chokladglögg, Dufvenkrooks Chili & Choklad, Herrljunga 1911 Rom & Choklad och Chokladglögg från Gefle Chocolaterie. Det var en salig blandning. Allt från mums till inget vidare.

Chokladkalendrar för vuxna

Chokladkalendrar för vuxna
12 Nov, 2011
Det finns flera chokladproducenter som säljer adventskalendrar med choklad av bättre kvalitét. Det går att få med både praliner eller chokladbitar. En del innehåller alkohol, men annars är de flesta ok för barn också.

Lindt björnen - ny produkt inför jul

Lindt Björnen
10 Nov, 2011
Lindt lockar barnen med en ny produkt inför jul - Lindt björnen. Den kommer att finnas i flera varianter och storlekar, dels som ofylld mjölkchoklad och dels med en fyllning av mjölktryffel.

 

© 2011 Imaginari |
  Om oss  |
  Kontakt  |
  Cookies  |
  Sitemap