Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/26/172326/chocolateindex.se/public_html/blog.php on line 70 Kategori: Butiker & Caféer - Chokladbloggen
The Chocolate Index
HemOm ossKontaktBloggLänkarPÅ SvenskaPå Engelska

Blogg

Kategori: Butiker & Caféer


Choklad & ostprovning med nya smaksensationer

Choklad och ostprovning
14 Mar, 2013
I går kväll var vi på Choklad och ostprovning på Jolla Choklad & Dessert i Norrköping. Detta var helt nytt för mig. Smakerna förhöjer verkligen varandra. Rekommenderas!

Påskchoklad för stora och små

Påskchoklad
04 Apr, 2012
Det finns många chokladproducenter som säljer påskchoklad av bättre kvalitét. Det finns allt från ägg fyllda med tryfflar, chokladkaniner, pralinägg, chokladhönor och marshmallows doppade i choklad.

Vinn en resa till Choccywoccydoodah!

Vinn et besök i Choccywoccydoodah butiken
02 Apr, 2012
Tävla om ett besök i Choccywoccydoodah-butiken i Brighton. Jag har redan tävlat. Gör det du också. Eller kanske inte - då får jag ju större chans att vinna!

Tryfflar från Finbageriet Kamraterna i Norrköping

pistagetryffel
17 Mar, 2012
Vi har provat chokladtryfflar rullade i hackade pistagenötter från underbara Finbageriet Kamraterna i Norrköping. Tryffeln var av bra kvalitét som allt annat de gör.

Praliner från Puccini Bomboni

puccini bomboni
17 Jan, 2012
Puccini Bombonis handgjorda praliner är väldigt stora, nästa som en desert i sig. Pralinerna är inte fantastiska men klart över snittet. Butiken är värd ett besök om man har vägarna förbi Amsterdam.

5 chokladbutiker i Mall of America

Mall of America
14 Nov, 2011
Mall of America är ett av världens största köpcentra. Alla chokladbutiker där säljer endast choklad från sitt eget märke. De satsar mer på praliner än chokladkakor. Pralinerna var ok men inte fantastiska.

Starbucks Hot Chocolate - inget speciellt

Varm choklad Starbucks
09 Nov, 2011
Starbucks varma choklad är inget speciellt för chokladälskare. Den passar bättre som dryck till barn.Välj sida: 1 2


 

© 2011 Imaginari |
  Om oss  |
  Kontakt  |
  Cookies  |
  Sitemap