Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/26/172326/chocolateindex.se/public_html/blog.php on line 70 Kategori: Recensioner - Chokladbloggen
The Chocolate Index
HemOm ossKontaktBloggLänkarPÅ SvenskaPå Engelska

Blogg

Kategori: Recensioner


Dagens choklad: Kolsyrad pucko. Blääh!

Chocolate Shake Loka
10 Jun, 2013
Loka har denna säsong flörtat med 50-talet och försökt göra en Pucko-liknande dryck. Men kolsyrad choklad är verkligen inget vidare.

Chokladglassuppläggning på Smultronstället

Chokladglass på Smultronstället
21 Jun, 2012
Jag har varit på Sveriges största glassrestaurang Smultronstället i Söderköping och testat Chokladexpressen, en glassuppläggning med massor av choklad. Gott, sliskigt, dyrt men festligt...

Magnum Infinity chokladglassar

Magnum infinity chokladglass
14 Jun, 2012
Vi har testat "Magnum Infinity Choklad" och "Magnum Infinity Choklad & Kola". De passar verkligen två chokladälskare som oss! Chokladskalet med krossade kakaobönor blev särskilt uppskattat!

Vit choklad från The Belgian

belgian white chocolate
04 Jun, 2012
Denna vita choklad var helt ok jämfört med andra i samma prisklass. Chokladen var inte alltför söt som vissa vita chokladkakor kan vara.

6 tryfflar från Åre Chokladfabrik

Tryfflar från Åre Chokladfabrik - Passionstryffel
29 May, 2012
Vi har testat 3 olika strutar från Åre Chokladfabrik: Whiskytryffel, Passionstryffel och "Glad vår!". Den sista innehöll tryfflar med: Tequila/Lime, Citron, Hallon och Mintcognac. De flesta betygen blev höga. Passionstryffeln fick nästan topp-betyg, medan Tequila/limetryffeln lyckades mindre bra.

Amedei Toscano Black 66 %

Amedei Toscano Black 66%
07 May, 2012
Jag har en gång hört att choklad smakar som bäst med ca 65 % kakaoinnehåll. Det kanske stämmer. Det här är en av mina favoriter! Smaken är perfekt! I övrigt håller den också hög klass.

9 utsökta praliner från Emanuels Pantry

Praliner från Emanuels Pantry
25 Apr, 2012
Jag fullkomligt älskade flera av dem; Havtorn, fläder, hasselnöt, passionsfrukt mfl. Att de håller en mycket hög klass är inget att diskutera. Det här är hantverk!Välj sida: 1 2 3 4 5


 

© 2011 Imaginari |
  Om oss  |
  Kontakt  |
  Cookies  |
  Sitemap