Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/26/172326/chocolateindex.se/public_html/blog.php on line 70 Kategori: Praliner & tryfflar - Chokladbloggen
The Chocolate Index
HemOm ossKontaktBloggLänkarPÅ SvenskaPå Engelska

Blogg

Kategori: Praliner & tryfflar


6 tryfflar från Åre Chokladfabrik

Tryfflar från Åre Chokladfabrik - Passionstryffel
29 May, 2012
Vi har testat 3 olika strutar från Åre Chokladfabrik: Whiskytryffel, Passionstryffel och "Glad vår!". Den sista innehöll tryfflar med: Tequila/Lime, Citron, Hallon och Mintcognac. De flesta betygen blev höga. Passionstryffeln fick nästan topp-betyg, medan Tequila/limetryffeln lyckades mindre bra.

9 utsökta praliner från Emanuels Pantry

Praliner från Emanuels Pantry
25 Apr, 2012
Jag fullkomligt älskade flera av dem; Havtorn, fläder, hasselnöt, passionsfrukt mfl. Att de håller en mycket hög klass är inget att diskutera. Det här är hantverk!

Tryfflar från Finbageriet Kamraterna i Norrköping

pistagetryffel
17 Mar, 2012
Vi har provat chokladtryfflar rullade i hackade pistagenötter från underbara Finbageriet Kamraterna i Norrköping. Tryffeln var av bra kvalitét som allt annat de gör.

Gotlandsgårdens goda ganache

Praliner från Gotlandsgården
06 Feb, 2012
Gotlandsgården kan sina grejjer! Vi har testat 5 olika praliner och en fylld chokladkaka. Bra betyg på alla! Själva fyllningen är den största behållningen, även om skalen också är goda.

Jultryfflar från Åre Chokladfabrik är prisvärda

Jultryfflar från Åre Chokladfabrik
30 Jan, 2012
Vi har provat Pepparkakstryffel, Saffranstryffel och Glöggtryffel från Åre Chokladfabrik. Passa på du också! Så här efter jul kan man hitta dem billigt. De är väl värda sina slantar. Kvalitéten är bra och alla tre är över snittet.

Praliner från Puccini Bomboni

puccini bomboni
17 Jan, 2012
Puccini Bombonis handgjorda praliner är väldigt stora, nästa som en desert i sig. Pralinerna är inte fantastiska men klart över snittet. Butiken är värd ett besök om man har vägarna förbi Amsterdam.

Lindor tryfflar är inget exceptionellt

Lindt Lindortryfflar
29 Nov, 2011
Lindts Lindortryfflar är maskintillverkad kvalitetschoklad. Det är inget exceptionellt men de är bättre än en genomsnittlig maskintillverkad pralin.Välj sida: 1 2


 

© 2011 Imaginari |
  Om oss  |
  Kontakt  |
  Cookies  |
  Sitemap