Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/26/172326/chocolateindex.se/public_html/blog.php on line 70 Kategori: Resor - Chokladbloggen
The Chocolate Index
HemOm ossKontaktBloggLänkarPÅ SvenskaPå Engelska

Blogg

Kategori: Resor


Vinn en resa till Choccywoccydoodah!

Vinn et besök i Choccywoccydoodah butiken
02 Apr, 2012
Tävla om ett besök i Choccywoccydoodah-butiken i Brighton. Jag har redan tävlat. Gör det du också. Eller kanske inte - då får jag ju större chans att vinna!

Kakaoodling i Belize

Kakaoodling i Belize
03 Mar, 2012
I dokumentären "Mayafolkets choklad" får man inte lära sig särskilt mycket om choklad egentligen. Men man får en mycket intressant inblick i hur livet kan vara för en kakaobonde i Belize. Särskilt intressant var den för oss eftersom vi själva var i samma region för många år sedan. Belize är ett trevligt besöksmål bebott av människor med smittande leenden.

5 chokladbutiker i Mall of America

Mall of America
14 Nov, 2011
Mall of America är ett av världens största köpcentra. Alla chokladbutiker där säljer endast choklad från sitt eget märke. De satsar mer på praliner än chokladkakor. Pralinerna var ok men inte fantastiska.

Kalev - Estnisk kvalitét?

Praliner och marsipan från Kalev
05 Nov, 2011
Kalev är det estniska varumärke som anses ha högst kvalitet. Vi har besökt två av deras butiker i Tallinn och undersökt saken. Efter att ha provat deras marsipan och deras handgjorda praliner är vi inte så säkra. Marsipanen ser dock sagolik ut.

9 bra chokladbutiker i Linköping

Choklad i Linköping
03 Nov, 2011
Här kommer en guide till Chokladstaden Linköping. Jag har tagit reda på var du kan hitta chokladbutiker och caféer och har undersökt deras sortiment.

 

© 2011 Imaginari |
  Om oss  |
  Kontakt  |
  Cookies  |
  Sitemap